Aanmelden (stap 1 van 3)


Vanaf heden kunt u zich aanmelden voor het gebruik van het cliƫnttevredenheidsonderzoek (CTO). Aan ieder advocatenkantoor is in de periode tot en met 31 december 2010 gratis toegang verstrekt. Vanaf 2011 kunt u tegen een geringe vergoeding gebruik blijven maken van het CTO. (lees meer ...)


Nieuwe aanmeldingen voor het elektronisch formulier bij het cliƫnttevredenheidsonderzoek
Vul onderstaande gegevens in (alleen invullen als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft)
BARkantoornummer (=gebruikersnaam)
BARkantoornummer is begin december 2006 per brief aan uw kantoor gezonden.
Indien u niet beschikt over uw BARkantoornummer, kunt u zelf een gebruikersnaam kiezen.
Gewenst wachtwoord
(min. 6 karakters. Let op: Bij het inloggen controleert het programma ook op het gebruik van hoofdletters en kleine letters.)

Wij adviseren u een niet te lang woord als wachtwoord te gebruiken. Wanneer u bij het inloggen op de webapplicatie het wachtwoord invoert, ziet u namelijk alleen kruisjes. Dit ter bescherming van uw wachtwoord. Dit betekent dat u niet kunt lezen of u het wachtwoord juist heeft ingetypt. Bij een lang wachtwoord is het risico op typefouten groter. Het wachtwoord moet minimaal uit 6 cijfers en/of letters bestaan. Ook controleert het programma op hoofdletters en kleine letters.

Indien u in de toekomst uw wachtwoord vergeet, kunt u dit altijd zelf weer opvragen. Om te voorkomen dat anderen uw wachtwoord opvragen, vragen wij u om hieronder een vraag en bijbehorend antwoord op te geven. Het antwoord op de vraag mag niet door anderen te raden zijn. Wanneer u uw wachtwoord opvraagt, wordt de door u opgegeven vraag gesteld. Bij beantwoording met het opgegeven antwoord zal een nieuw wachtwoord naar uw emailadres worden opgestuurd.

Stel mij de volgende vraag
Ik zal antwoorden

Klik op 'Verder >>' voor het invullen van uw kantoorgegevens